Kalkulace kartičekDigitální tisk

Expresní tisk pozvánek, novoročenek, svatebních oznámení, pohlednic, blahopřání, online kalkulace i objednávky, expedice i v den objednání, distribuce celá ČR, kvalitní tisk, dokončení: laminace, slepotisk, kulacení rohů, kontrola dodaných dat zdarma, zvýhodněné ceny grafického zpracování i grafických návrhů.

Motivy

Specifikace

Formát
Barevnost
Papír

Další volby

Zadat počet

Počet Ks
Cena 121,00 (s DPH 146,00)
Cena / Ks 12,10 (s DPH 14,64)
Hmotnost 0,12 Kg

3000 1,46 4 368,-
4000 1,40 5 594,-
5000 1,37 6 846,-

Tel: 608 666 182     Rádi Vám poradíme.

Dotaz Chceme natisknout kartičky v rozměru A6 jako pohlednice s kostelem na vysku jen z jedné strany, druhá by měla být volná na psaný text. Chceme 100 ks jednostranně barevné. Kolik by to stálo a kdy to může být hotové? A jakou variantu nejlépe zvolit? Gramáž, lesk...mailem mohu poslat navrh. Děkuji. A. Hudcová
Abigail Hudcová
25.11.2020
Dotaz Dobrý den, potřebovala bych vytisknout brožurky. Ze předu logo stromu, ze zadu odkazy na web. uprostřed na oboustrannách text. Kartička pak bude otevírací jakoby mini kniha. Jak mám prosím vyplnit udaje. Chci to na hnědý papír. Děkuji
Vontrobova
21.11.2020
Dotaz prosím vás potřebuji vytisknout objednaci karticky pro klienty Datum/čas ale moc nerozumím co mám vyplnit. můžete mi poradit děkuji
Gajdova Michaela
21.10.2019
Dotaz Dobrý den, žádám o kalkulaci. Poptávám tisk kartiček, celkem 100 ks ( ne stejných, cca 25 druhů, tzn. od každé 4ks) oboustranně, plnobarevně, zalaminované s kulatými rohy. Velikost platební karty. Materiál poraďte, účelem budou kartičky s motivačními texty, nošené např. v peněžence. Děkuji, Sýkorová
Zuzana Sýkorová
21.10.2016

Dobrý deň, potrebovala by som vytisknout a laminovat kartičky o veľkosti kreditnej karty, ktoré by mali na sebe len 1 čáslicu (1-10) z každého po 10ks. Každá číslica by ale mala byť na inom farebnom pozadí. Je možné u vás niečo také zrealizovať? Aká by bola cenová ponuka?Ďakujem
Marie
20.08.2021
Kartičky vám graficky profesiónalně navrhneme nebo podle podle vzoru či manuálu zpracujeme.